Gebruik ons netwerk van maritiem professionals

Gebruik ons netwerk van maritiem professionals

Dagelijks ben ik, samen met mijn collega Hiddo in contact met zeevarenden die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt. Zij zijn vaak op zoek naar een walbaan die goed aansluit bij de opleiding en de opgedane ervaring aan boord. 

 

Wie zijn die maritieme professionals en wat doen ze?

Grofweg heb je aan boord twee richtingen: nautisch of technisch opgeleid. Nautisch betekent: werkzaam op de brug, bijvoorbeeld als stuurman. Technisch betekent: werkzaam in de machinekamer. Als Maritiem professional – ook wel Maritiem Officier genoemd – ben je oplossingsgericht, hands-on, communicatief vaardig en heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn collega Hiddo en ik onderhouden op een constructieve en informele manier contact met Maritiem Officiers. Dit wordt als zeer plezierig ervaren. Wij doorlopen het proces grondig, luisteren goed naar hun wensen en zorgen er op deze manier voor dat hij of zij op de juiste plek aan de slag gaat.

In het afgelopen jaar hebben we een aantal Maritiem Officiers aan een nieuwe baan mogen helpen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Mats, hij is nu werkzaam als Projectmanager bij Niron in Amsterdam.

Maar waarom kies je voor ons?

  • Korte Lijnen

Je hebt direct contact met ons (SKICK = Hiddo en Joost). Via mail, telefoon of Whatsapp zijn we altijd te bereiken. We zijn klein genoeg om jou en je bedrijf echt te leren kennen en groot genoeg om je op een professionele en deskundige manier te kunnen helpen.

  • Transparant En Duidelijk

Wij van SKICK zijn transparant en duidelijk, bijvoorbeeld over de haalbaarheid van de opdracht. We houden je op de hoogte van onze vorderingen en communiceren helder en snel.

  • Ons Netwerk werkzoekenden

Een specifiek netwerk dat bestaat uit professionals met een goed arbeidsethos, relevante werkervaring en een degelijke opleiding. Maak er gebruik van.

  • Ervaring in de “arbeidsbemiddeling”

Met bijna 20 jaar ervaring, kunnen we je goed helpen om die ene technische vacature te vervullen.

  • Informele Sfeer En Plezier

Onze informele manier van werken met onze klanten en werkzoekenden. Voor onze Maritiem Officiers en voor ons is werkplezier zeer belangrijk, dit zie je terug in ons bedrijf en bedrijfsvoering.

Graag helpen.

We werken al met veel prachtige bedrijven. We zien graag nieuwe samenwerkingen tegemoet. Laat ons helpen met jouw zoektocht naar talent! Neem gerust contact op.

Hulp nodig? Laat een bericht voor mij achter en dan neem ik contact met je op.
Adviesgesprek